
A részvételi díjhoz számos egyedi kedvezmény és finanszírozás kapcsolható - ennek kapcsán kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel, Porubszky-Tóth Katalinnal!

A képzés célja:
Olyan magabiztos szakemberek képzése, akik önállóan képesek az erőforrások biztonságos működtetésére és felügyeletére, szem előtt tartva a minőségi és a vevői követelményeket, továbbá aktív és értő irányítói lesznek a szervezet és a folyamatok javításának.
Ajánljuk azoknak, akik:
- Jelenlegi pozíciójukban is irányító/vezető feladatokat látnak el vagy karriercéljukként szerepel a vezetői szerepvállalás (műszakvezető, csoportvezető, sorvezető, koordinátor, stb.)
- Szívesen fogadnak segítséget karrierjük építésében és nyitottak új ismeretek befogadására
Milyen készséget fejleszt:
- Hatékony kommunikáció, motiváció, delegálás
- Környezet-, egészség- és munkavédelem beépítése a mindennapokba
- Alapvető pénzügyi mutatók értelmezése
- Napi standard munka és a LEAN Management System ereje
- Szűk keresztmetszet fontossága
- LEAN módszer/eszközök a gyakorlatban
A részvételi díj minden résztvevő számára tartalmazza:
- a 3 oktatási nap díját,
- a tananyagot,
- a reggeli bekészítést,
- tollat, jegyzetfüzetet,
- a magyar nyelvű Sämling által kiállított tanúsítványt.





3 oktatási nap 9:00-16:30 között

1 | 160000 Ft (+27% ÁFA) 203200 Ft |
(A díj tartalmazza a 3 oktatási napot, az oktatási segédletet és igény esetén a tanúsítványt.) |

Részletfizetési lehetőség Magánszemélyeknek | |
20% | ONLINE oktatási forma |
25% | 2 fő együttes jelentkezése esetén |

Képzés FELELŐS | ||
Porubszky-Tóth Katalin |
||
Telefon: |
+36 20 410 2805
|
|
Email: |


1. Kommunikáció
1.1. Motiváció
1.2. Változást felgyorsító folyamat (CAP)
1.3. Konfliktuskezelés
1.4. Érzelmi inteligencia (EQ)
1.5. Gyakori gyakorlati hibák és szituációk megelőzése
2. Termelési alapok
2.1. Gyártási tipusok és jellemzői
2.2. Üzem kialakítás tipusai és jellemzői
3. Priorítások
3.1. EHS/KEM
3.1.1.Heat MAP
3.1.2.STOP WORK rendszer
3.1.3.Bevonás
3.2. Minőség
3.2.1.Cost of quality / minőség költsége
3.2.2.Eszközök: FMEA, halszálka, Quality Heat Map System,...
3.3. Vevőkiszolgálás
3.3.1.Kapacitástervezés
3.3.2.Készletgazdálkodási alapok
3.3.3.Lead time – átfutási idő
3.3.4.Vevőkiszolgálási mutatók
3.4. Költség
3.4.1.Pénzügy nem pénzügyeseknek
4. Módszerek
4.1. Shop Floor Management System - Best Practice
4.1.1.Vizualizáció
4.1.2.Napi standard munkka
4.1.3.Napi számonkérés és felelősségrevonás
4.1.4.Gyors reakció
4.2. Szűk keresztmetszet kezelés, típusai, következményei
4.3. LEAN és 6sigma releváns eszközök


